responsive website templates2a Edició CIRCUITO
Drop Shot  
Ciutat de Lleida

2a Edició Circuito Drop Shot Ciutat de Lleida
  • INSCRIPCIÓ - Oberta a tothom, tant a socis com a no socis de Padel Indoor Lleida.               Ha d'haver-hi un mínim de 8 parelles en cada categoria per a que aquesta es jugui. Si no es completa la categoria, l'organització avisarà als participants abans d'iniciar la competició.                                                                                                                                                    Els participants nomes es poden inscriure a una única categoria. El nivell de la parella el marca el jugador amb més nivell de la parella. És important que cada parella s'apunti a la categoria a la qual realment pertany per tal que la competició sigui fluida. Si durant la competició es detecta una parella que no correspon a la categoria apuntada serà expulsada sense dret a recuperar l'import de la inscripció.
  • CATEGORIES DE JOC - 1a masculina i 1a femenina (Expert), 2a masculina i 2a femenina (Avançat), 3a masculina i 3a femenia (Intertmig), 4a i 5a masculina i 4a i 5a femenina (Iniciació).
  • TIPUS DE COMPETICIÓ - La competició es divideix en 2 Fases: La 1a FASE, es una fase de grups on es jugarà contra la resta de parelles del grup. Tots els participants de la categoria passen a la 2a FASE. La 2a FASE es jugarà en modalitat de quadre eliminatori on es creuaran les parelles dels diferents grups de cada categoria.                                                         Les finals es jugaran a 2 sets + super Tie Break en cas d'empat a 1 set.
  • HORARIS DE JOC -  Les parelles han de tenir disponibilitat horaria de dimarts a diumenge. L'horari de joc serà de 20:30 a 23:30 de dimarts a divendres. Dissabte de 9:00 del matí a 21:30 de la nit. Diumenge de 9:00h a 14:00h tot i que segons inscripció, la jornada es pot allargar a diumenge tarda.


2a Edició Cricuit Drop Shot Ciutat de Lleida

El Circuit Drop Shot – Infiniti arriba a Lleida del 25 al 30 de juny amb molt pàdel, multitud de sorpreses i premis pels jugadors de pàdel que busquen una competició d'alt nivell en format de cap de setmana.

Regal de samarreta de noi amb la inscripció

Regal de samarreta de noi amb la inscripció
Regal de samarreta de noia amb la inscripció

Regal de samarreta de noia amb la inscripció

Premi per als campions i campiones de totes les categories

Premi per als campions/es de totes les categories 
Pala exclusiva Drop Shot Infiniti creada per al Circuit.

Premi per als finalistes de totes les categories
Paleter Drop Shot de gama alta.

Premi per als finalistes de totes les categories

COMPARTEIX-NOS!

SEGUEIX-NOS!

Adreça 

Polígon NEOPARC                     
C/ Alcarràs, 23
25190 - Lleida Contacta 

Email: info@padelindoor.com 
Telèfon: 973 19 46 18 
Mòbil/WhatsApp: 622 237 215 

Altres enllaços d'interés 

Open Indoor League 
Kids pàdel
Secció Fitness
Estades infantils
 

Consulta'ns 

Si et plau, envia'ns les teves consultes o dubtes. Intentarem donar-te resposta el més aviat possible.