Liga Kids Padel 2023

36,00 

(la parella)

Torneig apte per a nens FEDERATS i NO FEDERATS. Les places son limitades.

Liga Kids Padel 2023

Inscripció online

FORMULARI INSCRIPCIÓ 2A PROVA OZONE BOWLING KIDS PADEL 2023
  • Dades dels participants
  • Samarretes
  • Categoria de joc i horaris
  • Protecció de dades
  • Dades de la persona que fa la inscripció
  • Procedir al pagament

És molt important què ompliu correctament els camps adreça electrònica PARE/MARE i telèfon mòbil PARE/MARE per a què ens puguem posar en contacte amb vosaltres en cas de necessitat.
Talla samarretes torneig OZONE BOWLING KIDS PADEL 2023

 


ATENCIÓ!!!

En aquest apartat heu d'indicar la categoria en la qual jugaran els/les nens/es.

L'organització es reserva el dret a unificar categories si no hi ha un mínim d'inscrits en alguna o algunes de les categories sempre que el nivell de joc de les parelles implicades sigui similar i ho permeti.

GRÀCIES!!!

La categoria d'Aleví Masculí, ha arribat al màxim de places.
Si feu la inscripció a aquesta categoria, quedareu en llista d'espera i contactarem amb vosaltres en cas de baixa d'alguna altra parella.


En aquest apartat ens heu d'indicar quins són els vostres horaris disponibles per poder jugar, intentarem complir-los en la mesura del possible, però no sempre podrà ser així.
Intentarem respectar l'horari del primer partit, sempre que l'evolució del torneig ho permeti, els horaris indicats són per saber a partir de quina hora podeu jugar.
Si només podeu jugar fins a una hora o entre un rang d'hores, si us plau, indiqueu-ho al camp d'observacions.
Si deixeu buits els camps dels horaris i observacions, donarem per suposat que no teniu cap horari preferent ni observació a tenir en compte.


Informació a tenir en compte

És molt important què ompliu correctament els camps adreça electrònica i telèfon mòbil perquè ens puguem posar en contacte amb vosaltres en cas de necessitat.

L'organització es reserva el dret de canviar de categoria una parella si considera que no pertanyen a aquesta.

Padel Indoor Lleida recorda que tot i que no és necessari estar federat per jugar aquest torneig, recomanem enèrgicament federar-se per tal de tenir coberts tots els possibles accidents que puguin sobrevenir practicant aquest esport.

Els jugadors/es que no estiguin en possessió de la llicència federativa, accepten sota la seva responsabilitat o dels seus tutors, els riscos que es poguessin derivar d'aquesta pràctica esportiva i eximeixen al Club d'aquests.

Fent clic en el següent botó accepteu les condicions de protecció de dades i el reglament intern del Club.

Avís legal: http://www.padelindoor.com/avis_legal.html

Reglament intern del club: http://oil.padelindoor.com/docs/normativa/Reglamento.pdf


Taula protecció de dades

 

Autorització tractament de dades

De conformitat amb el que estableix el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquests, l'informem que mitjançant el marcatge de la casella situada a continuació, accepta i proporciona de manera explícita el seu consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades per Padel Indoor Lleida, garantint per part d'aquesta, la seva seguretat i confidencialitat, amb la finalitat de formalitzar la inscripció, gestionar inscripcions.

Acceptació enviament comunicacions comercials.

INFORMACIÓN BÁSICA EN EL REGLAMENTO EUROPEO DE PROTECCIÓN DE DATOS:
Podeu consultar la informació bàsica sobre el (RGPD Reglamento General de Protección de Datos) en aquest enllaç:

http://oil.padelindoor.com/docs/normativa/CLAUSULA-INFORMACION-RGPD.pdfProcedir al pagament i formalització de la inscripció

 

Ja gairebé has acabat! A continuació, t’enviarem a la pàgina per completar el pagament. Tingues en compte que fins que no hagis realitzat el pagament online la teva inscripció no s’haurà completat. No dubtis a contactar amb nosaltres per qualsevol dubte.

Obrir Whatsapp
1
💬 Parlem pel Whatsapp?
Hola 👋
Et podem ajudar?